Sådan tegner vi dit maskot kostume

Fra streger på papir til tegning af maskot. I et projekt, hvor Bamsefabrikken er med i udvikling af maskotten fra start, bruger vi en hel del energi på at udvikle og tegne den helt rigtige maskot eller figur.

Maskot fra streger til tegning til færdigt kostume

En maskot fra Ibsens Fabrikker kan startede på vores tegnebræt, hvis ikke du i forvejen har en færdig karaktertegning.

Første del af processen er kontakten med dig som kunde, hvor vi sammen får styr på målgruppen, målet og visionerne for maskotten. Vi vil også meget gerne høre dine idéer og tanker om maskotten, inden vi sætter de første streger.

Vores dygtige tegnere har stor erfaring i udvikling af netop maskotter og sjove figurer. Allerede i de første streger og skitser tegner sig et billede af den færdige maskot, karaktertræk, egenskaber og personlighed.

Afhængig af materialet tilgængeligt ved opgavens start, og tegnerens indgangsvinkel til den pågældende maskot, vil vi i visse tilfælde starte med én eller flere skitsetegninger af maskotten, som vi viser dig, og du er med til at udvælge den eller dem, der skal arbejdes videre med.

Når kunden har godkendt og accepteret skitsen, er vi klar til at koncentrere os om farvelægning og placering af logos etc.

Farvelægning er en disciplin for sig. Vores tegner udarbejder ofte en række farveforslag, som passer til figuren eller maskotten, og vi tilretter sammen maskottens farver og nuancer, så de passer til formål og ønsker.

Til slut lægges skygger og detaljer på tegningen, og maskotten er færdig.

Skal tegningerne bruges som markedsføring og merchandise til maskotten, fx til malebog, annoncering, animerede film osv., hjælper vi også gerne med det.

Rettighederne til tegningen af maskotten tilhører dig, når først du har betalt for dem. På basis af den færdige illustration kan vi herefter gå i gang med fx fremstilling af maskottens kostume eller dragt, bamser, sparebøsser eller anden merchandise.

Kontakt os på mail eller på telefon +45 40622927, hvis du har en idé til en maskot, som du gerne vil have ført ud i livet.

8. december 2015