PVC figurer med nøglering – Gengivet som dit produkt eller maskot

Måske har Ibsens Fabrikker allerede tegnet din maskotfigur eller dit unikke kampagneelement? Måske har vi produceret figuren som bamser eller kostumer? Vores PVC figurer er et glimrende og opsigtsvækkende gimmick til give-aways.

PVC figurer med nøglering kan gengives som dit produkt eller maskotfigur.

Mulighederne med speciallavede PVC figurer er mange.

De fleste produkter kan gengives i mini-format og som en formstøbt PVC figur. Det altafgørende er at der ikke på figuren er alt for spinkle elementer som kan “knække af”. Hvis vi til eksempel skulle fremstille en maskot/character med meget tynde arme så ville armene højst sandsynligt skulle følge kroppen ned langs siderne.

Vi kan ved hjælp af samme metode producere spilbrikker, pyntefigurer, mobilcovers  etc. Skulle dit design ikke egne sig til af blive støbt som en PVC figur så kan vi in-house redesigne figuren i 3D indtil vi når en positur eller en udformning som kan støbes.

Vi er i stand til at producere unikke formstøbte PVC produkter i et relativt lille oplag – helt ned til 1000 enheder.

Alle vores formstøbte PVC produkter er fremstillet i Eco-friendly Soft PVC / 100% Nontoxic Silicone. Produkterne kan CE certificeres.

Soundboks Nøgleringe

Soundboks nøgleringe fremstillet i PVC

Mobilcover fremstillet i silicone

Mobilcover fremstillet i silicone

Støbte produkter i silicone

Silicone er et andet materiale som kan bruges til at støbe en given figur i. Overfladen er knapt så glat som PVC men til visse produkter kan dette være at foretrække. Silicone er ligeledes mere elastisk end PVC hvilket gør denne metode velegnet til at producere til eksempel covers til mobiltelefoner og figurer som skal være lettere bevægelige.

Har du en sjov idé som skal bringes til live i PVC eller silicone så tøv ikke med at sende os en email eller giv os et kald på +45 4062 2927.

2. april 2020