Oppusteligt telt banede vej for Team Peugeot

Der var fart over feltet, da Team Peugeot gav den gas på Nysumbanen. Både når det kom til ræs og til eksponering på denne unikke og opsigtsvækkende måde med to styk oppusteligt telt fra Ibsens Fabrikker.

Oppusteligt telt fra Ibsens Fabrikker og Axion Nordic

Oppusteligt telt fra Ibsens Fabrikker og Axion Nordic, her til brug ved Rally arrangement

Luftfabrikkens populære oppustelige telte – AXION – har endnu engang bevist sit værd! På Nysumbanen så vi med egne øjne, hvordan de oppustelige telte blev brugt på alverdens måder, som var nyttige til et racingarrangement. Vi fik rigtig gode reaktioner fra Peugeots team, og de to telte fik rigtig god respons fra publikum – eksponeringen var i top! For et oppusteligt telt som AXION er meget mere end bare et telt. Det er også et stykke blikfang, som visualiserer et brand for omverdenen – og det gjorde det i den grad for Team Peugeot, som gav alle andre teams baghjul på eksponering og branding.

Luftfabrikkens oppustelige telte er yderst anvendelige før, under og efter løbet. Vi kan fjerne væggene, når vi arbejder på bilerne, så tilskuerne kan se, at der sker noget. Vi kan sammenkoble de to telte og lukke alle siderne om aftenen, når vi skal være sociale og samle op på dagens løb,” udtaler Christian Jensen fra Team Peugeot.

AXION er en serie af oppustelige produkter, heriblandt et oppusteligt telt, som også er lufttætte. Det afhænger altså ikke af strømtilførsel fra en larmende blæser. Det er en af de features, der gør det oppustelige telt så utrolig populært. Vil du vide mere om, hvordan du kan få dit personlige og unikke AXION-telt, så kan du sende os en mail på [email protected] eller ringe på +45 40 62 29 27.

Læs mere om de specielle eventtelte her!

3. juni 2014