Oppustelige tuber, bøtter, dåser, spande og beholdere

Vis dine produkter frem i blikfængende størrelser

Flasker er det ideelle emne for en oppustelige produktkopi. De er relativt billige at fremstille, og gengiver dit produkt i nært perfekte proportioner

Ja alle typer af emballage kan vi levere som oppustelige reklamesøjler med indbygget støjsvag blæser, perfekte til  brug ved indendørs promotion i detailhandelen og i forbindelse med messer og udstillinger. I eksemplet til højre er der tale om en tube som indeholder Astellas Protopic salve.

Fremgangsmåden er simpel og kommandovejen er hurtig når det kommer til levering af disse produktkopier til instore promotion. Vore oppustelige produktkopier leveres i en robust taske der vejer (afhængigt af højden på det oppustede produkt naturligvis) omkring 10 kg.

Der kræves ingen instruktion for at betjene disse produkt replikas af nogen art.
Fremgangsmåden er som følger:

– Åbn den medfølgende taske og rul den oppustelige reklame ud pågulvet.
– Lokaliser stikket og indsæt det i nærmeste stikkontakt.
– Den indbyggede blæser er nu aktiveret og produktet tager form på 10 sekunder.

Materialet er coated PVC og dette sikrer at overfladen på produktet virker blank og skinnende præcist som det rigtige produkt. Printkvaliteten er i verdensklasse og vi garanterer at dit produkt bliver en nøjagtig kopi af originalen – og at du kan benytte reklamesøjlen igen og igen.

Tag gerne kontakt på nedenstående telefonnummer såfremt at du ønsker at vide mere om oppustelige reklamer til indoor promotion – eller send en mail med et billede af dit produkt og informationer om hvor stor den oppustelige udgave skal være – så afgiver vi en pris på din opgave.

21. maj 2008