Oppustelige kæmpe fodbolde til sportsevents

Oppustelige kæmpe fodbolde til sportsevents. Fantastisk blikfang og branding i særklasse. Under hashtagget #minfodboldskole delte deltagere billeder af boldene og deltog i en konkurrence.

Oppustelige kæmpe fodbolde

Oppustelige kæmpe fodbolde produceret for Select

Luftfabrikken fik til opgave at levere noget spændende til åbningen af en stor undgdoms fodbold turnering.
Disse oppustelige kæmpe fodbolde skal vække opsigt under åbningsceremonien hvor de skal virke og tiltrække opmærksomhed.

Disse kæmpe fodbolde er ikke at sammenligne med vore normale oppustelige reklameobjekter som er udstyret med indbyggede blæsere og fremstillet i tykt PVC materiale.

Disse er mere sammenlignlige med almindelige “badedyr” som fyldes med luft og lukkes med en ventil – altså en lukket enhed. På billedet ses et eksemplar af disse kæmpebolde. Vi kan producere alle fabrikater af fodbolde som oversized kæmpe fodbolde.

Det faktum at disse reklameballoner er lydløse sammenlignet med vore andre reklameballoner (udendørs brug) gør dem oplagte at benytte til messer og udstillinger hængende fra loftet over en messestand.
Vi kan også levere ballonerne i andre farver eller med firmalogos og altså præcis som kunden ønsker det.

Denne reklameform er et billigt alternativ til vore andre oppustelige produkter som naturligvis ikke kan sammenlignes i udførsel og kvalitet.

Vi kan også levere oppustelige udgaver af genkendelige produkter, emballager eller frugter til oppustelige stole eller sofaer med firmalogos.
Faktisk har vi netop leveret 5 oppustelige græskar til Tivoli Friheden i Århus, Friheden ønsker at gøre noget specielt udaf Halloween i år.

Har du en sjov ide som du ønsker at vi skal puste liv i – så send en mail eller ring på +45 4062 2927

28. april 2008