Oppustelig kæmpeballon med firmalogo – blikfang til messestanden

Det er ofte en kamp at få folk til at kigge i retningen af netop DIN messestand, og det er vigtigt at bruge blikfang for at skille sig ud.Luftfabrikken kan nu introducere et spændende alternativ til de kæmpeballoner som oftest sælges (normalt med indbygget blæser).

Disse kæmpeballoner er specielt velegnet til indendørs brug, i messehaller og til udstillinger hvor et opsigtsvækkende blikfang er nødvendigt for at tiltrække opmærksomhed.

Forlaget Modtryk i Århus søgte netop en reklamegimmick som kunne dette til deres forestående messedeltagen ved bogmessen i Forum.

Kæmpeballonen til højre er 2,5 meter i diameter og er en lukket enhed som er monteret med øjer i toppen og snore fra disse, således kan den hænge frit over messestanden.

Der medfølger en elektrisk blæseenhed til ballonen således at den let kan fyldes med luft og herefter lukkes ved hjælp af ventilen i toppen.

Prislejet på disse oppustelige kæmpeballoner er meget atraktivt sammenlignet med, oppustelige reklamebolde beregnet for udendørs brug, men tykkelsen på PVC materialet er dog også en ganske anden. Disse er at sammenligne med kvaliteten/tykkelsen på store badedyr og luftmadrasser.

Såfremt at dette kunne være et interessant blikfang til din messestand, så send os dit logo og vi kan udfærdige et tilbud på din opgave.

 

22. oktober 2008