OiSTER-maskotter indtager nettet

OiSTER bruger deres maskotter til at indtage YouTube på en måde, som maskotkostumer fra Bamsefabrikken aldrig har gjort før. Sådan! 

Om det så er Movember, Halloween eller en landsholdskamp, som er anledningen, så er vores OiSTER-maskotter. De kvikke og korte videoer fanger seere på nettet parallelt med de populære reklamevideoer på TV. Det er nyt for os at se maskotter fra Bamsefabrikken blive brugt så aktivt på forskellige platforme.

De tre maskotter sættes i sjove situationer og rammer, som skiller sig ud fra de reklamer, som man ellers kender dem fra. Det giver sjove indslag, som OiSTER kan bruge til at markedsføre sig med på internettet. Flere af videoerne høster flere tusinde visninger, hvilket vidner om, at der er modtagere til små videoer med viralt potentiale.

Det beviser også de mange muligheder for at anvende et maskotkostume. Der er mange måder at række ud til forbrugerne på, som er lidt sjovere og trækker lidt mere opmærksomhed end de traditionelle måder at markedsføre på.

Hos Ibsens Fabrikker og Bamsefabrikken kaster vi en masse thumbs up i OiSTER’s retning for den kreative brug af tre maskotter, som vi er stolte over at have produceret for OiSTER. Læs mere om maskotterne på Bamsefabrikken.

17. november 2014