Nogle ideer kan ikke beskrives – de skal opleves!

Nogle ideer kan ikke beskrives – de skal opleves! I byen Pandrup, som ligger ca. 25 km. fra Aalborg, finder du Ibsens Fabrikker A/S. Vi har siden opstarten i 2005 bestræbt os på at levere anderledes reklameeffekter, skøre gimmicks og unika produktioner, som får folk til at stoppe op og reflektere.

Siden september 2010 er der blevet arbejdet på at færdiggøre et stort og flot showroom, som kan danne rammen om alle de mange gode ideer, som her føres ud i livet, byggeprojektet er udført af Kaas Industri.

Bygningen har facade ud imod omfartsvejen som fører til badebyerne Løkken og Blokhus, og et kæmpe glasparti lader de mange forbipasserende få et indblik i hvad der foregår på de 3 reklamefabrikker, Figurfabrikken, Luftfabrikken og Bamsefabrikken.

Højtflyvende ideer kræver at der er højt til loftet!

Luftfabrikken er skandinaviens førende leverandør af reklameeffekter som kan fyldes med luft. Produkterne spænder ligefra badeluffer med logo, oppustelige sodavandsflasker og reklameluftskibe, til kæmpereklamer til udendørs brug ved koncerter og events.
Vi tilbyder naturligvis vores kunder at demonstrere disse højtflyvende kæmpereklamer – og derfor er de 8 meter til loftet en absolut nødvendighed.

Kæmpebamser byder velkommen indenfor.
Bamsefabrikkens maskotfigurer er kendt fra professionelle fodboldklubber, forlystelsesparker og reklamefilm. Faktisk har Bamsefabrikken gengivet over hundrede kendte, sjove og søde figurer som små krammebamser i plys og store omvandrende maskotkostumer.
Maskotterne er lidt svære at holde styr på, derfor står der altid en håndfuld af dem og vinker til børn og barnlige sjæle som passerer ude på den trafikerede vej.

3D figurer og produkter i plast, glasfiber og styropor.
Bliv ikke bange hvis du en dag ser en 3 meter høj mobiltelefon, eller et kæmpemæssigt påskeæg – det er ikke dig der er skrumpet sammen og blevet lille-bitte! – det er blot et af Figurfabrikkens skøre reklamepåfund, som sikkert er på vej ud til kunder, som ønsker at tiltrække sig opmærksomhed ud over det sædvanlige.
Bella står klar til at rykke ud til kunderne med BLIKFANG!

Midt i den store glasfacade står Fabrikkernes egen maskot, klar til at rykke ud med varer, til vores kreativt tænkende kunder.

Bella er et smukt folkevognsrugbrød, som forlod folkevognsfabrikkerne i Wolfsburg på en smuk sommerdag, tilbage i 1967. Efter en karriere som filmstjerne i TV serien “Krønniken”, har Bella fundet sig til rette som frontfigur her på Ibsens Fabrikker.

Kig gerne forbi på adressen i Pandrup og bliv inspireret til markedsføring som vækker følelser og skaber glæde og begejstring… vi ses 🙂

 

14. februar 2011