Mennesker mødes, og sød musik opstår!

Nej… helt så romantisk skulle overskriften nu ikke lyde 🙂 men kreative energier opstod helt sikkert, da indehaver Peter Ibsen og hans gamle soldaterkammerat, Michael Dahl fra Frederikshavn, mødtes for at tale om mulighederne i et samarbejde på tværs af de 2 firmaer.

Michael Dahl er til daglig selvstændig med sit reklamefirma KAEK, og han blev hidkaldt til opgaven, da Ibsens Fabrikker skulle have redesignet hjemmesiden www.ibsensfabrikker.dk .

Michael fangede straks ideen omkring de anderledes reklameeffekter, “fabrikkerne” bag, og det karikerede og nostalgiske “univers”, som Ibsens Fabrikker gerne vil portræteres i.

Ideen til Logokoen.dk opstod helt spontant, da blikket faldt på de flotte glasfiber-ko-figurer, som står udstillet i showroomet i Pandrup. Og inden længe befandt de 2 herrer sig i et par slagterkitler i fuld gang med at skyde en “underlig” videofilm, som kan ses i loop på .

Konceptet Logokoen går i alt sin enkelthed ud på at levere glasfiber køer (kofigurer) i naturlig størrelse til kunder, som ønsker et godt blikfang, men som ikke nødvendigvis vil betale de minimum 25.000, som det koster at udvikle en prototype figur.

Som navnet antyder så kan vi montere glasfiberkøerne op med et ønsket firmalogo – men også specialdesigne køerne.
Alt er muligt… skotsktern, grafitti, specielle RAL farver eller kundens helt eget design.

Figurerne er på lager i et antal forskellige farver – og leveringstiden på specialdesignede figurer er kun ca. 3 uger.

Besøg det nye sideprojekt på

 

28. oktober 2011