Maskot til EM i svømning 2013

Bamsefabrikken udtænkte og producerede maskotten til EM i svømning 2013. Dansk Svømmeunion og Herning Kommune tog nemlig vores idé til sig.

1187182_10151630811404109_786190938_n

Bamsefabrikken står bag maskotter til mange sportsklubber og sportsevents, men maskotten for Dansk Svømmeunion og Herning Kommune er en af de sjove. Med lidt selvironi og dansk humor tog maskotten form. Den er nemlig udstyret med en vikingehjelm og et sæt badebukser i danske farver. Den blegfede svømmeviking står jo i skærende kontrast til de toptrænede svømmeatleter.

Vores blikfangsfabrikanter fremlagde idéen for Dansk Svømmeunion og Herning Kommune, og den blev taget rigtig godt imod. Maskotten blev en realitet, og den kan opleves til EM i svømning i år, som afholdes i Herning.

Han har endnu ikke fået et navn, og det er der en grund til. EM i svømning 2013 lader nemlig deres følgere på Facebook om at bestemme navnet på maskotten. Med et par billetter til arrangementet på højkant gav det en masse kreative svar.

At lade følgere og fans bestemme navnet på en maskot er en rigtig god måde at involvere folket i en maskots univers. Det udvikler sig hurtigt til en fællesskabsfølelse omkring den maskot, som skal sætte prikken over i’et på et stort sportsarrangement.

Det er endnu ikke blevet besluttet, hvad navnet på maskotten bliver. Men der er kommet mange kreative forslag – f.eks. Harald Blåtand eller Vikingen Villy. Vi venter spændt på resultatet.

Bamsefabrikken kan også designe en sjov maskot til dit næste event – besøg Bamsefabrikkens hjemmeside her.

19. september 2013