Luftfabrikken pustede skoleåret i gang

Luftskib Mors ThistedThy-Mors HF & VUC brugte et luftskib med helium til at skyde skoleåret i gang. Kursisterne blev budt velkommen ved synet af luftskibet, som er et af Luftfabrikkens mest vellykkede i skrivende stund.

Det var en luftig skolestart hos Thy-Mors HF & VUC, da luftskibet fra Luftfabrikken signalerede skolestart. Det var et luftskib med helium, som tog al opmærksomhed ved skolens indgang. Et luftskib som er et af Luftfabrikkens bedste.

Vi har lavet luftskibe til alle slags brancher, og uddannelse er ikke en undtagelse. Der er altid en anledning til at gøre opmærksomhed på sig selv, og det var der, da skoleåret blev skudt i gang hos Thy-Mors HF & VUC. Ved hjælp af zeppelineren var der ingen tvivl om, hvilken retning de nye kursister skulle sigte efter for at finde rette vej.

Vores luftskibe er blevet brugt til alle mulige formål. Ved vores luftskib for McDonalds var dets formål også at vise vej, hvilket virkede fortrinligt. Det er bare ét formål. Et luftskib med helium sørger selvfølgelig for, at folk bliver gjort opmærksom på firmaet – eller uddannelsen.

Læs meget mere om heliumluftskibe til reklamebrug og blikfang her.

17. august 2013