Kreativ messegimmick med oppustelige lastbiler

AB Catering distribuerer dagligt fødevarer over hele landet, og derfor er deres lastbiler et hyppigt og velkendt syn for medtrafikanterne på de danske landeveje. Den genkendelighed kan i høj grad benyttes i messesammenhæng.

Kæmpe balloner i kreative udforminger

Fire meter lange lastbil-formede kæmpe balloner hængende fra loftet i Gigantium, Aalborg

Et kæmpe potentiale i genkendelighed. Det ønskede AB Catering som arrangør og største udstiller på Cateringmesse Nord i Aalborg at udnytte til at skabe synlighed for deres brand – også indendørs. Den oplagte løsning var at få kørt et par af deres velkendte lastbiler, som man hyppigt ser i gadebilledet, ind i selve hallen. Men det var ikke en mulighed. Derfor skulle der luft til.

Som alternativ fik AB Catering i samarbejde med Ibsens Fabrikker kørt to styks fire meter lange, oppustelige lastbiler i stilling som et anderledes og opsigtsvækkende messegimmick. Det skabte genkendelighed uden bøvlet med at køre de store landsbiler ind i Gigantium. 

Prøver du også at skabe genkendelighed og opmærksomhed på messer og ved andre arrangementer? Find masser af inspiration i vores galleri.

7. marts 2017