Køleveste til maskotkostumer giver ekstra energi!

Det er varmt at være skuespiller i et maskotkostume. Derfor er køleveste til maskotkostumer lavet efter samme foreskrifter som til brandfolk.

Grizzly fra Bakken Bears

Sportsmaskotter som Grizzly fra Bakken Bears forventes at være atletiske og aktive.

Giv animatoren ekstra energi
Det er hårdt arbejde at være skuespiller i et maskotkostume – ikke mindst hvis maskotten skal holde gang i publikum til en basketball kamp. Maskotkostumer er ofte lavet i kraftige materialer, for at give maskotten det rigtige udseende, og det kan derfor blive meget varmt at gå rundt i kostumet i flere timer.

Maskotkostumer fra Ibsens Fabrikker er selvfølgelig altid udstyret med en blæser i hovedet, for at kanalisere frisk luft ind til skuespilleren, men det er ikke altid nok. Derfor forhandler Ibsens Fabrikker også køleveste til maskotkostumer.

Holder en behagelig kropstemperatur
Vores køleveste til maskotkostumer er lavet efter samme principper som dem brugt af brandfolk samt af andre fagfolk i varme udsatte professioner. Kølevestene er udstyret med PCM (Phase changing material) elementer, som absorberer kropsvarmen ved at skifte fra fast til flydende tilstand.

Denne proces sker fra 28°C hvor materialet gradvist bliver flydende for at kunne absorbere mere varme. Det betyder, at vores køleveste til maskotkostumer giver en konstant og behagelig krops temperatur, fremfor den kortvarige og ekstreme effekt fra eksempelvis is-elementer.

Kølevesten har en kølende effekt i op til 4 timer og elementerne skal ikke fryses, men skal blot afkøle ved stuetemperatur inden brug.

Få en kølevest til dit maskotkostume
Har du brug for en kølevest til dit maskotkostume? Giv os et kald, smid en mail eller tryk på chatten i bunden af siden, så er vi klar til at hjælpe dig!

22. oktober 2018