Apps skal også ud i virkeligheden!

Der er et kæmpe marked i at udvikle applikationer til smartphones, og virksomheder skyder masser af penge i det. Men har du overvejet at markedsføre apps rent fysisk? Hvis ikke, så har vi gjort det for dig!

collage_smartphone

Show your apps! – Fysisk synliggørelse af din app med en oversize smartphone i øjenhøjde med dine potentielle kunder giver optimal attention . Med Figurfabrikkens nyeste påfund kan du markedsføre din app som du allerede har brugt mange penge på at udvikle.

Med vores kæmpe telefon kan du gøre kunderne i detailhandlen, til messer og lignende opmærksom på din nye app. Og du kan gøre det om og om igen. Reklamen for din app skifter du bare ud, når tiden er til det. Så ved kunderne også, at der findes en app, som din virksomhed har kastet tid og penge efter.

Der kan tænkes i mange baner. Udstyrer du din ‘app’ med en QR-kode, så er der let adgang til selve applikationen, når kunderne står foran den fysiske, oversized smartphone.

Få din app ud til kunderne og gør lidt reklame på den konventionelle måde. Du viser dit produkt i øjenhøjde, og det skaber blikfang. Selvom det egentlige produkt er digitalt.

Læs meget mere om 3D fysiske oversized reklameeffekter.

3. september 2014