Kæmpe helium balloner over København

DR Sporten sender live fra toppen af Experimentarium under OL i Tokyo. Ibsens Fabrikker har leveret kæmpe helium balloner på hele 3 meter i diameter og med indbygget LED lys, som et svævende blikfang for begivenheden.

Kæmpe helium ballon

Kæmpe helium balloner svæver over Experimentarium

Hver sommer leverer Ibsens Fabrikker svævende kæmpe helium balloner til udendørs events, festivaler og messer. Vi kan også tilbyde at stå for opsætningen af ballonerne og herunder naturligvis påfyldning af helium.

DR Sportens live dækning af OL i Tokyo foregik i 2021 fra toppen af Experimentarium i København. Til at tiltrække opmærksomhed til eventet leverede vi kæmpe helium balloner på 3 meter i diameter. Med Experimentarium logo på begge sider og med integreret LED belysning for en fed visuel aftenoplevelse.

En helium ballon på 3 meter kan indeholde cirka 8-9 kubikmeter helium, hvilket svarer til lidt over en flaske. Når man opsætter kæmpe helium balloner så er det nødvendigt at holde godt øje ved vejrudsigten. Giv os eventuelt et kald på 40 62 29 27 eller send en email på [email protected] for meget mere info om denne meget synlige reklameform.

Helium reklameballoner

Helium reklameballoner klar til opsendelse over Copenhagen Pride

28. juli 2021