Igloo dome til udendørs events

igloo 600

Skab den ultimative alpe-stemning til dit næste event. Ibsens Fabrikker har løsningen – nu skal du bare høre!

Ibsens Fabrikker har siden 2005 været synonym med innovative og kreative løsninger til brug som blikfang ved events. Med disse fantastiske midlertidige “dancehalls” udvider vi nok engang sortimentet.

En IGLOO dome kan være netop det samlepunkt, som gør dit næste event til en bragende succes. Den lækre belysning kommer indefra projektorne, som ser fantastisk ud på den overdækkende PVC dug, som naturligvis kan fremstilles i det design som passer til dit brand. Den lysende kuppel virker dragende og inviterende på forbipasserende. Kombineret med gode drikkevarer og en dygtig DJ, så er der næsten garanti for “fuldt hus”.

Konstruktionen er patenteret, simpel og yderst robust, hvorfor IGLOO har været flittigt benyttet på skisportssteder og til festivaler. Du kan bruge din IGLOO i flere måneder ad gangen. Altså kan du tænke en IGLOO ind i planlægningen af længerevarende events, hvor en ambient lounge-stemning er afgørende for udtrykket.

Vi kan levere din IGLOO i størrelserne 6, 8,10,12,15 og 20 meter i diameter.

i_bar2

Hvis du står og mangler en midlertidigt konstruktion på 70 – 300 kvadratmeter til dit næste event, så er det måske nu at du bør tænke ud over de traditionelle festtelte og gå “all in” på det visuelle udtryk.

Vi sidder som altid klar ved telefonerne på 45 4062 2927 , klar til at inspirere og rådgive omkring det gode blikfang!

Ibsens Fabrikker er meget mere end igloos og oppustelige effekter. Vores tre fabrikker er:

Luftfabrikken – Oppustelige reklameeffekter
Bamsefabrikken  – Maskotter, bamser og børnekoncepter
Figurfabrikken  – Oversize produkter og effekter udført i glasfiber

29. oktober 2013