Ibsens Fabrikker agent for britisk designsucces

Ibsens Fabrikker A/S i Pandrup er blevet agent i Skandinavien for en af verdens mest innovative designvirksomheder, Inflate, der arbejder med oppustelige, futuristiske konstruktioner til brug ved events og promotions.

Inflate er et prisvindende, oppusteligt designfirma, som siden starten i 1992 har sat nye standarder for, hvad der er muligt at skabe i fysisk og oppusteligt format. Produkterne har udviklet sig fra små projekter som det oppustelige æggebæger over til oppustelige kontorer/rum (til indendørs events) og kæmpemæssige bygninger af luft.

Inflate arbejder verden over med store brands som Nintendo, Red Bull og Coca-Cola samt museer som MOMA Lille og Tate Modern.

”Det er enormt spændende at skulle arbejde sammen med Inflate i Skandinavien. Sammen kan Ibsens Fabrikker og Inflate skabe grobund for nye fusioner mellem design, funktionalitet og blikfang i Skandinavien,” fortæller Peter Ibsen, direktør for Ibsens Fabrikker.

I praksis betyder samarbejdet blandt andet, at Ibsens Fabrikker gennem sit solide netværk skal markedsføre og distribuere Inflates produkter over for kunder i Skandinavien.

To års kurmageri
Den første kontakt mellem de to, kreative virksomheder fandt sted tilbage i februar 2012, men først to år senere kan samarbejdet altså officielt meldes ud. Direktør for Ibsens Fabrikker, Peter Ibsen, siger om den lange ekspeditionstid:

“Det er min klare opfattelse, at grundlæggeren af Inflate, Nick Crosbie, ville være 100 procent sikker på, at en eventuel skandinavisk samarbejdspartner ville kunne forstå, at Inflate ikke ’bare’ er en fabrik, der laver oppustelige produkter, men en innovativ designvirksomhed, som udvikler fremtiden i oppustelig form. Det kan Ibsens Fabrikker leve op til – og vi glæder os.“

Ved spørgsmål skriv til [email protected]

Læs meget mere om Inflate på hjemmesiden.

 


Oppustelige domes opstillet i København

 

26. marts 2014