Smeltende produkter i sommersolen

Smeltende produkter

Længslen efter sol og sommer har givet blikfangsfabrikanterne nye, kreative ideer.

Hos Ibsens Fabrikker er vi vilde med sjove og finurlige reklame påfund. Der er nemlig mange måder at præsentere produkter på. Men hvorfor holde sig til de traditionelle, når der findes sjovere måder at gøre det på?

Alle lægger mere mærke til det, der er anderledes, og det er som regel også det, vi husker og taler mest om. Den nye ide er ikke bare god – den er genial! Figurfabrikken lancerer derfor et helt nyt koncept, der får produkter til at smelte i den kommende sommervarme.

Skab en sjov effekt, med flotte specialfremstillede versioner af jeres produkt, der langsomt flyder ud. De smeltende produkter er en sjov gimmick, der kan fremstilles som tro produktkopier i originale forme og farver. Da blikfang sælger, og størrelsen ofte er afgørende, er det selvfølgelig også muligt at få fingre i oversize versioner, der stadig følger originale dimensioner og farver.

De sjove og opsigtsvækkende produktafstøbninger skaber blikfang, mens de på samme tid sætter fokus på produktet. De egner sig godt i butikker, på messer, og da de er lavet i glasfiber kan de tilmed stå udenfor i alt slags vejr.

Oplev effekten af sjove og opsigtsvækkende blikfang! – tør du lade dine produkter smelte i sommervarmen? Hvis ja, så send et billede af produktet til [email protected], så vender vi hurtigt tilbage med en pris.

Læs mere om fede effekter i glasfiber på Figurfabrikken!

15. maj 2013