Figurfabrikken tager form

Figurer og speciallavede effekter samt kæmpe-udgaver af kendte produkter og replicas af alt imellem himmel og jord!

Ja… det er i korte træk det, som Figurfabrikken går ud på. Under et besøg i Thailand fandt jeg et lille værksted bestående af lokale kunstnere som kunne fremstille de mest utrolige og livagtige figurer i glasfiber, træ og resin.

Disse figurer har indtil nu været en del af Bamsefabrikkens “sortiment” men nye tiltag har gjort at det har været nødvendigt at tildele dette fantastiske produkt sit eget domæne, hjemmesideadressen er meget passende www.figurfabrikken.dk .

Dette skyldes at vi har indledt et samarbejde med verdens største producent af speciallavede figurer, replicas, og specialopgaver som disse.
Nu kan vi udfra din forespørgsel tilsende dig masser af billeder i høj opløsning af tidligere produktioner som evt. kunne leve op til dine ønsker.

Vi har valgt at focusere mest på specialproduktioner samt de mere “ekstreme” figurer såsom de enorme dinosaurer i skala 1:1 eller kopier af dyr man ellers kun møder i zoologiske haver.

Også de 100% realistiske kopier af Formel 1 racerbilerne er blandt fokusområderne.

Varerne bestilles hjem i store containere og derfor vil kunder som kunne have interesse i 1 eller 2 figurer opleve at de må vente forholdsvis længe på levering, idet vi naturligvis ikke afsender containeren inden den er fyldt op.
Omvendt kan vi tilbyde kunder som køber større partier, en hurtig produktionstid og levering.Figurfabrikken er en del af Ibsens Fabrikker som har leveret opsigtsvækkende reklame siden 2005 og har udviklet sig taktfast med tidens trends og efterspørgsel efter alternative reklameformer og effekter som brænder sig fast i erindringen hos beskueren.Jeg håber at I vil tage godt imod den nyeste fabrik – Figurfabrikken.

/ Peter Ibsen

 

29. august 2008