FestiWalther var igen prøveklud

Hos Bamsefabrikken er vi yderst glade for vores samarbejde med Skanderborg Festivalen, som altid lader sig begejstre når det kommer til at promovere deres maskot WALTHER.

Da vi bestemte os for at udforske et nyt og spændende område, og konvertere til dukkemager, som kan levere specialfremstillede håndholdte dukker – var der ikke mange minutters tænkepause før den første maskotfigur var i støbeskeen.

Vi ringede vores gode venner fra Skanderborg Festivalen op, og præsenterede dem for ideen om at fremstille deres logomaskot Festiwalther, som en hånddukke.
Ideen var så at denne kunne anvendes i alt fra reklamefilm og TV produktioner til fremførsel af dukketeater.

Som altid er folkene bag Danmarks Smukkeste Festival, ekstremt impulsive og træffer hurtigt en beslutning om at føre ideen ud i livet.

Det tog små 4 uger at producere hånddukken som ses afbilledet til højre.

Værd at fortælle omkring Walter figuren er det også at måden som Skanderborg Festivalen bruger ham i markedsføringen er helt unik…
Kan du for eksempel huske hvordan festivalens logo ser ud?? nej vel! – for de har ikke andet logo end skovtrolden Walther uden bukser.

Derfor er det, for festivalen, ekstremt vigtigt at Walther altid bliver gengivet 100% korrekt – og Ibsens Fabrikker er stolte over at være festivalens leverandør af bamser, oppustelige figurer, maskotkostumer og nu altså også denne Walther dukke .

 

21. oktober 2009