Fem AXION-fyldte år..

I år fejrer vi fem års bryllupsdag med det slovakiske firma AXION. Vi har nemlig været dansk forhandler af deres oppustelige produkter siden 2010.

^462E6D5CF337E092C2E0382F08787768FFE584ACDD4509B6F8^pimgpsh_fullsize_distrHar du fulgt med på Luftfabrikken i det tidsrum siden 2010, har du sikkert hørt om AXION-teltene. Det er et af de allermest populære produkter hos Luftfabrikken. Men de færreste har hidtil vidst, hvilke muligheder der ellers er bag det slovakiske AXION-brand. Mulighederne er store, og alt fra flasker og dåser til møbler kan pustes op i fantastisk store størrelser.

I anledning af fem års glimrende samarbejde lancerer Ibsens Fabrikker og AXION derfor en dansk underside med de mange produkter. Her kan du se på og læse om de mange former for blikfang, der er at finde hos vores slovakiske venner – som vi arbejder tæt sammen med på daglig basis.

Se undersiden her!

Vidste du forresten, at.. 

.. Ibsens Fabrikker er den af AXION’s forhandlere, som har leveret de største vækstrater gennem de sidste to år?

.. vi er den distributør, som sælger næstflest AXION-produkter? Det siger noget om interessen for produkterne.

– AXION blev starter for 17 år siden af tre skolekammerater – alle med teknisk baggrund? Det er nok derfor, produkterne er så banebrydende. Siden dengang er firmaet vokset støt, og i dag har de 50 ansatte på deres 3000 kvadratmeter produktionsfaciliteter.

5. oktober 2015