Fantasifuld leg med Figurfabrikken – legeområde med krokodiller i glasfiber

Da Flying Super Kids indtog Aalborg, var bObles med på Fjordmarken. Her havde de i samarbejde med Børneulykkesfonden sat et legeområde op med tumlemøbler produceret af Figurfabrikken.

Legeområde med bObles kæmpe krokodiller i glasfiber på Fjordmarken i Aalborg

Krokodiller i glinsende glasfiber. Det perfekte børnemøbel til et legeområde, som bObles sætter op til hele Flying Super Kids‘ turné i sommeren 2015. bObles og Børneulykkesfonden samarbejder om legeområdet, som skal motivere børnene til at komme i bevægelse forud for et show, der har meget bevægelse i sig selv.

– citat

Krokodillerne er lavet i tre farvenuancer. Fremstillet i glasfiber og lakeret i de helt rigtige bObles Pantonefarver. I alt producerede vi 10 af disse flotte glasfiberfigurer. Krokodillerne kan fyldes med vand, således at vægten bliver tungere og derved er der mindre risiko for at de flotte figurer bliver stjålet eller udsat for hærværk.

bObles har flere praktiske, fantasifulde og bevægelsesfremmende børnemøbler og legeområder bag sig. Luftfabrikken har tidligere stået bag oppustelige elefanttelte, som bObles brugte i deres fantasifulde legeområder. Vi slog et smut forbi Fjordmarken i Aalborg hvor bObles i samarbejde med Børneulykkesfonden og Flying superkids gennemførte et roadshow. Det flotte bObles legeområde med de store krokodiller vakte stor glæde hos de mindste, og gav masser af omtale til bObles

Læs mere om speciallavet inventar og legeområder i glasfiber på Figurfabrikken.

bObles kæmpe krokodiller i glasfiber

bObles kæmpe krokodiller i glasfiber - med skridsikre overflader, perfekt som legeområde.

Vores glasfiberprodukter leveres med autolakeret finish og er vejrbestandige, så de kan bruges som udendørs blikfang for dit brand eller produkt.

Brænder du inde med en sjov idé til et produkt i kæmpeformat eller en sjov figur udført i glasfiber så tøv ikke med at kontakte os på 4062 2927 eller [email protected] .

22. november 2016