En smuk dag i fælledparken….

Tusinder af børn stod parat, da startskuddet lød til Red Barnets børnestafet i Fælledparken, København søndag den 8. juni. Børnene løb hver 1 km mod mobning – og til fordel for Mary Fondens og Red Barnets Fri for Mobberi projekt.

H.K.H. Kronprinsesse Mary, der er formand for Mary Fonden og æresformand for Fri for Mobberi præsidiet, var tilstede og deltog bl.a. i opvarmningen og præmieuddelingen til alle deltagende børn.

Kronprinsessen stillede op til fotografering med en Bamsefabrikkens kreationer, nemlig maskotten for projektet” Buddy Bear”.

Maskotten var her, der og alle vegne – på alle TV kanalerne og mon ikke også i de kulørte ugeblade i ugen der kommer.

Dette er et fantastisk eksempel på at disse maskotter har “acces all areas” intet er umuligt hvis man bruger humor i markedsføringen.

Også Luftfabrikken hjalp til med at Børnestafetten forløb planmæssigt – vi havde nemligt udlånt vort 40 kvm. store oppustelige “iglo” således at kronprinsessen og hendes følge kunne være lidt alene for den hungrende presse.

Husk at Bamsefabrikken leverer maskotkostumer, specialkostumer og filmkostumer i verdensklasse – og vi kan også hjælpe dit firma, produkt eller ydelse til succes i børnehøjde, ved at bruge humor og sjove figurer i markedsføringen.

 

9. juni 2008