En 4 meter høj oppustelig fodbold leveret 5 dage efter ordre

Sølle 5 arbejdsdage – det var hvad leveringstiden lød på da superligaklubben AaB bestilte en oppustelig reklamebold til at præge bybilledet.

Det er ikke hver dag at en by som Aalborg får besøg af superstjerner som Ronaldo og de andre topspillere fra Manchester United, derfor skal det fejres som en festdag og byen skal pyntes.

Og hvad var mere nærliggende end en 4 meter høj oppustelig fodbold med de velkendte Champions League stjerner til at atoledo.com dreje hovederne på nordjyderne?.

I samarbejde med reklamebureauet Fedder Okkels samt Aalborg kommune lykkedes opgaven på kun 5 arbejdsdage.

Oppustelig reklame er ideel til at skabe opmærksomhed og den lette betjening (opstilling og nedbrydning) af denne oppustelige reklamesøjle gør da også at den vil blive fragtet rundt i byen og opstille på flere locations.

Kvaliteten på vore oppustelige produkter er i verdensklasse, såvel i materialevalg som printkvalitet.

De indbyggede blæsere gør at man ikke skal tænke på at der står en eksternt placeret blæser som folk kan rende og falde over – alt er integreret direkte i det oppustelige reklameobjekt.

Den flotte fodbold blev opstillet på J.F. Kennedys plads i Aalborg midtby og fragtes senere til området omkring Aalborg Stadion hvor kampen spilles.

 

30. september 2008