Dragen Næssie blev “bamsificeret” af Bamsefabrikken

Næssie er navnet på dragen, som er børnekulturens vartegn i Næstved.

Næssi er allerede en populær figur i byen. Sit navn fik den, da der skulle vælges mellem hele 236 forslag, som belv indsendt, da der i 2002 blev holdt en konkurrence i forbindelse med Børnekulturugen.

Næstved forstår at tale til byens børn på et sprog som de kan forstå, deres talerør er en lille grøn drage som hedder Næssie og han er velkendt i byen.

 

Næstved tog kontakt til Bamsefabrikken med et ønske om at gøre figuren til allemands-eje, i Næstved om ikke andet, Vi har en konstant vaxande lista over de senaste videobanditerna samt uppskattade gamla klassiker som Blackjack och Roulette . 2000 bamser blev fremstillet og sendt til Næstved hvor de skal fordeles ud til børnene i byen.

Bamsen er fremstillet i en god kvalitet hvilket er vigtigt hvis man vil undgå at folk smider reklamebamsen ud efter kort tid.

Tøjdyr og bamser gives væk som reklamegaver overalt, på fast-food restauranter, tankstationer o.s.v. – men når børnene 5 minutter senere har mistet interessen for tøjdyret, ja så ryger det ud i skraldespanden.

Medmindre at produktet/figuren er så gennemført i udførsel, størrelse og kvalitet at kunden simpelthen ikke nænner at smide den ud.
Det er klart at kvalitet koster lidt mere på kort – men ikke længere sigt.

Hvis figuren endvidere er bakket op af en god historie som børnene kender og den er blevet promoveret og “fortalt” mange gange nok – ja så kan reklameværdien strække sig mange år ud i fremtiden.

Hos Bamsefabrikken er vi specialister i at udvikle den helt rigtige maskotfigur til at formidle det rette budskab, vi varetager din opgave fra A-Z startende med levering af tegningsskitser til fremstilling af produkter i skikkelse af maskotfiguren.

 

8. august 2008