Danonino-maskotten fik en make-over

Den velkendte Danonino-maskot har fået en rebranding til den lettere og mere atletiske side. Og der skal selvfølgelig det rette maskotkostume til en mere sporty maskot. Faktisk 10 af slagsen i dette tilfælde.

Danonino

Danones kendte maskotfigur har fået en relancering til den mere sporty og atletisk side. Der har Bamsefabrikken haft en finger med i spillet. Med de rette kostumer kan reklamefiguren gå en ny retning, der passer til relanceringen.

De 10 kostumer er nemlig ultralette. Det gør det nemt for personen inde i kostumet at være mere aktiv, bombastisk og generelt give en mere sporty udstråling, som passer fantastisk godt sammen med universet omkring den nye Danonino-maskot. Det giver mere liv til selve maskotten, når ‘maskotføreren’ har mulighed for at bevæge sig.

Maskottens udseende og selve make-overen skriger også sport. Dinosaueren er blevet slankere og har fået et solidt sæt sportstøj. Det er alt sammen en del af en målrettet og gennemtænkt relancering af den velkendte dinosauer fra yoghurtreklamerne.

Læs mere om maskotkostumerne på Bamsefabrikken, hvor vi har en case på maskotten. Har du spørgsmål til kostumerne eller overvejer du også at give jeres maskotfigur en make-over, så ring på +45 4062 2927 eller send os en mail. 

18. maj 2014