Velkendte plysansigter mødes på DR3

Bamsefabrikken er storleverandør til Danmarks Radio-programmet, som for alvor giver de danske maskotter fokus på landsdækkende tv. Glæd dig til Danmarks Bedste Maskot.

Bamsefabrikken er landets førende producent af unikke maskotkostumer. Men hvem er egentlig Danmarks bedste maskot? Det spørgsmål har DR og Thomas Skov sat sig for at give os et svar på. Og blandt kandidaterne har størstedelen passeret fabriksportene til vores lokaler.

Fodboldmaskotterne Lupus, Aros, Svante og McAnders samt basketmaskotten Ditlev Dunk har alle været forbi vores tegnebræt. Og de deltager alle i Danmarks Bedste Maskot.

I årevis har de plyssede repræsentanter kæmpet en venlig kamp på sidelinjen i diverse sportsgrene. Men nu får de lov til at kæmpe mod hinanden helt fremme i spotlightet. Det kræver et slidstærkt maskotkostume, der omfavner bevægelighed. Og det har vi fokuseret på i årevis.

Derfor glæder vi os til at se, hvordan maskotterne fra Bamsefabrikken klarer sig. Præstationen siger nemlig ikke kun noget om manden bag det plyssede ydre. Det siger alverden om det kostume, han har på. Og så bliver det helt sikkert underholdende. Den kombination passer os overordentligt godt.

Læs mere om Danmarks Bedste Maskot på DR.dk

17. februar 2016