Danfoss Universe professoren fremstillet som 3D figur

De fleste kender den “gakkede” professor fra Danfoss Universe reklamerne på TV. Efter en omkonvertering til en 3D animeret figur, blev Bamsefabrikken tilkaldt for at fremstille denne figur som et kostume.

Danfoss Universe er en naturvidenskabelig oplevelsespark, hvor børn og voksne leger sig til viden om naturvidenskaben. Her kan du tumle fra det ene eksperiment og sjove naturfænomen til det andet. Du kan opleve en gejser springe 18 meter op i luften, grave med en rigtig gravemaskine og gå på jagt i dine mange intelligenser.

Parkens videnskabelige “frontfigur” har gennem en årrække været den “gakkede”  professor, med det vilde elektriske hår. En slags Albert Einstein klon, som dog har været Danfoss Universes helt egen maskot.

Indtil nu har denne finurlige og tavse videnskabsmand været spillet af en skuespiller, men af flere grunde har Danfoss Universe valgt at omkonvertere den “levende” videnskabsmand – til en… (vil nogen mene), næsten ligeså levende 3D animeret figur.

Der er flere fordele ved at bruge en animeret eller tegnet figur til at kommunikere et budskab ud, fremfor at benytte en skuespiller:

– Der er ingen begrænsninger – ALT kan tegnes.
– Den tegnede figur ændrer ikke fremtoning og ældes som et menneske.
– En hurtigere omstilling ved nye tiltag i markedsføringen.
– Det er frem for alt BILLIGERE 🙂

Mød professoren ansigt til ansigt i den kommende sæson.

Bliv ikke overrasket hvis du møder en sprællevende professor næste gang du er på besøg i Danfoss Universe.
Bamsefabrikken har nemlig nemlig netop leveret disse 2 flotte professorhoveder til kunden, som agter at lade professoren interagere med de besøgende i parken.

Kostumet skal ligeledes bruges ved promotion og markedsføring “ude af huset”, såsom i storcentre og i forbindelse med events i hele landet.

Specielt det “vilde” hår på professoren var en større udfordring at gengive på kostumerne, men løsningen blev at specialfremstille baner af tynde skummåtter.

Personen som bærer kostumet har udsyn gennem det lille skæve smil som professoren har på læben.




 

 

3. marts 2010