Fodboldmaskotter i levende live

Effektiv og sporty markedsføring med fodboldmaskotter.

Bear League er et virtuelt fodboldunivers for børn.

Med bamsen følger en kode, som låser op for et virtuelt univers på nettet, hvor man træner og spiller med sin fodboldbamse.

Bamsefabrikken blev kontaktet af folkene bag Bear League, som havde et behov for at skabe en anderledes og opsigtsvækkende markedsføring af Bear League konceptet.

Bear League har hurtigt taget kostumerne i brug i markedsføringsevents, og de oplever, at de store maskotter vækker begejstring.

Vores dygtige maskotværksted gik hurtigt i gang med at forme og modellere efter alle kunstens principper med udgangspunkt i de originale Bear League-bamser.

 

Undervejs har Bear League fulgt med og godkendt bl.a. former, materialer, farver, sko osv. Alt sammen for at sikre, at det færdige resultat blev helt som ønsket og forventet.

Bear League havde et stort ønske om, at tøj og sko skulle være så tæt på de originale som muligt. Derfor har maskotterne i sidste ende fået de originale klubtrøjer.

Alt andet har Bamsefabrikken stået for. Da de otte maskot kostumer landede på Bear League i foråret, var der stor begejstring.

"Vi er meget tilfredse med resultatet, ikke mindst den sparring vi har fået i udviklingsprocessen, og vil helt sikkert benytte Bamsefabrikken til fremtidige opgaver af denne type."

Jakob Ludvigsen, Bear League
Tilbage til
caseoversigt

Fangede vores Bear League-maskotter din interesse?

Se flere maskotter her