Scene rekvisitter ved AQUA's koncert var det rene luft!

Når AQUA er på scenen og 90’er stemningen skal genfindes, er sceneshowet en vigtig del af oplevelsen. Med et kæmpe oppusteligt logo som scene rekvisit, var det intet problem at leve sig ind i bandets tegneserieagtige verden.

Kæmpe oppusteligt logo som rekvisit

Kæmpe oppusteligt logo som rekvisit til sceneshowet ved AQUAs koncert

AQUA blæser luft i 90’erne
Traditionen tro tager AQUA sit publikum med på en rejse ind i deres tegneserieagtige verden og med tilbage til 90’erne, når de går på scenen og leverer en fest af et show. Netop denne tegneseriestemning blev synliggjort, da Arkitektur Ministeriet i samarbejde med Ibsens Fabrikker blæste luft i AQUAs velkendte logo. Det oppustelige logo, som er en specialfremstillet reklameballon, blev anvendt som en af bandets scene rekvisitter ved bandets koncert, hvor det hang over medlemmerne, mens 90’ernes megahits strømmede ud over publikum.

Reklameballoner til sceneshowet
Reklameballoner kan laves i stort set alle former og størrelser, og kan derfor anvendes som scene rekvisitter til ethvert form for show. Om det er en koncert, teaterforestilling, stand-up show eller et foredrag, vil specialfremstillede reklameballoner være de perfekte scene rekvisitter til at skabe et anderledes og mindeværdigt udtryk på scenen med ballonens dybde og runde former. Ballonerne er samtidig lette at sætte op og tage ned og giver mulighed for at have ekstraordinært store scene rekvisitter, som samtidig er lette at transportere mellem shows.

AQUA's logo svæver som en kæmpe scene rekvisit

Til AQUA's koncert blev deres velkendte logo lavet til en kæmpe oppustelig scene rekvisit

Hos Ibsens Fabrikker oplever vi en voksende interesse for, og brug af, specialfremstillede reklameballoner som scene rekvisitter til forestillinger og koncerter. Se vores NEPHEW-case, hvor en gigantisk heliumballon blev anvendt som en af de bærende scene rekvisitter ved Roskilde Festival 2018.

Står du med en god idé til scene rekvisitter til din forestilling, så hjælper vi dig med at føre den ud i livet! Send os en mail eller giv os et kald på +45 4062 2927, så står vi klar med kreativ sparring og visuelle udkast til scene rekvisitter og sceneshows til din næste optræden.

Tilbage til
caseoversigt