Reklamefigurer i glasfiber. Fabrikantens forvandling

Kom med “behind the scenes” når Ibsens Fabrikker skaber reklamefigurer i glasfiber. Følg processen fra tegning til fysiske figurer du kan tage og føle på.

Du kender ham muligvis allerede…

Fabrikanten er maskotfigur for Ibsens Fabrikker. Han er skabt udfra ideen om at opbygge en persona, som kan formidle et budskab på en hurtig og simpel måde.

Han har været den “mystiske frontfigur” for Ibsens Fabrikker siden 2013, hvor han blev tegnet af illustrator /designer Adam Hansel.

Her i 2020 har vi haft masser af ledig tid på hænderne. Derfor besluttede vi at nu var tiden til at tilføje endnu en dimension til Fabrikanten.

Fabrikanten konverteret til 3D

Fabrikanten konverteret til 3D

In-House 3D værksted

Vi kan konvertere de fleste elementer, logos og naturligvis reklamemaskotter til 3D elementer, som der kan arbejdes med i stilbilleder, animationsfilm og naturligvis benyttes ved produktion af fysiske produkter, som du kan se på og røre ved.

Fordi, hvordan ser en stregtegnet figur egentligt ud fra siden, oppefra eller nedefra?

Det er vigtigt at udføre dette stykke arbejde omhyggeligt, for at kunne opnå ensartede produkter senere hen. Uanset om man vil producere figuren som vingummibamser, gummifigurer eller som en flot reklamefigur i glasfiber.

Vi kan hjælpe dig med denne del af opgaven, som absolut ikke må negligeres.

På billedet til venstre ses Fabrikanten i 3D. Placeret på et pidestal i beton. Det er naturligvis bare en ud af tusinde situationer, man kan vælge at placere ham i. Når først han er konverteret til 3D, så er ALT muligt!

Gældende for produktion af reklamefigurer i glasfiber…

Flere aspekter bør tages til efterretning, når en figur skal gengives som en glasfiber reklamefigur. Tynde udstikkende arme er i risiko for at knække af – det skal undgås. I tilfældet med Fabrikanten lod vi figuren indtage en position, hvor armene følger kroppen ned langs siden.

For at undgå at figuren vælter omkuld i blæsevejr, placerede vi ham på en base/plateau. Næsten som en skakbrik. Figuren vejer cirka 50 kilo og står solidt og sikkert på et plant underlag.

Er der behov for at flytte reklamefiguren ind/ud af butikken og ud på gågader etc. så kan vi sagtens levere en løsning, hvor reklamefiguren er fastmonteret på et mobilt understel med hjul.

Video: Fabrikantens forvandling
Færdigt produkt
3D reklamefigur maskot

3D reklamefigur maskot

Fysiske reklameeffekter med luft, i bamseform og som glasfiberfigurer.

Hos Ibsens Fabrikker har vi bragt vores kunders ideer til live, siden vi første gang slog dørene op tilbage i 2005. Vi sætter en ære i at levere ensartede produkter uanset hvilken produktionsmetode eller materiale, som falder i kundens smag.

Vi nærer den dybeste respekt for dit brand og dets eftermæle. Vores produkter afspejler altid dette. Ensartethed i alle produktioner er en selvfølge.

Har du et projekt, som skal bringes sikkert fra streger på et stykke papir og til live som reklamefigurer i glasfiber?

Rejsen kunne meget vel starte med, at du sender os en email på info@ibsensfabrikker.dk eller giver os et kald på telefon 4062 2927.

Dit projekt er i sikre hænder hos Ibsens Fabrikker.

Tilbage til
caseoversigt