Rasmus Klump som kostume

En sød, “gammel” bamse med stor succes.

Rasmus Klump er en af de ældste og mest velkendte bjørne i tegneserieverden.

Det er over 65 år siden, at det danske ægtepar Carla og Vilhelm Hansen tegnede og fortalte de første historier om Rasmus Klump og hans venner.

Historierne blev først udgivet som stribe i en dansk avis og siden som hæfter og bøger.

Med årene er Rasmus Klump og vennerne blevet kendte og elskede i store dele af verden. I disse år oplever figuren en renæssance og optræder både i sin egen verden i Tivoli og på en CD med Rasmus Klump-sange.

Rettighederne til den elskede figur ligger hos Forlaget Egmont, og vi blev kontaktet af dem med henblik på at udvikle et nyt og meget vellignende Rasmus Klump-kostume.

Der fandtes et utal af originale tegninger, og med udgangspunkt i dem, udviklede vi dette flotte og meget vellignende Rasmus Klump maskotkostume.

Nu har du mulighed for at få et Rasmus Klump-kostume, hvis du er en af de mange, der har licens til at markedsføre dig med et Rasmus Klump-tema.

Ibsens Fabrikker kan i samarbejde med Forlaget Egmont tilbyde dig et komplet Rasmus Klump-kostume til en god pris.

Rasmus Klump og Michael Benzon på sushirestaurant.

Kostumet

Rasmus Klump-kostumet er fremstillet i slidstærke materialer. Pelsen er i eksklusiv italian plush og huen er selvfølgelig strikket.

Kostumet er opdelt i: Hoved, mave (trækkes over hovedet som vest), pels og smækbukser, sko og handsker.

Kostumet udmærker sig desuden ved, at du slet ikke kan se personen indeni. Man kan se ud gennem Rasmus’ øjne, som er fremstillet af samme materiale som solbriller.

I Rasmus’ hoved er en integreret hjelm for god pasform samt et ventilationssystem, der køler skuespilleren inde i kostumet. Der medfølger adapter/oplader til ventilationen.

"Når man arbejder med børneuniverser er det vigtigt at give børn unikke oplevelser, hvilket en figur kan være med til. Karakteres magiske univers kommer til live på en måde, som er med til at skabe en emotionel forbindelse til karakteren. Derfor er vigtigt at reproduktionerne er så tro mod universet som overhovedet muligt. Ellers ender man ude i “Kejserens nye klæder”, hvor børn alt for hurtigt gennemskuer, og magien forsvinder."

Michael Benzon, Int. licensing Manager
Tilbage til
caseoversigt
Klump på figurfabrikken

Vi har også produceret en 170 cm Rasmus Klump i glasfiber.

Se casen på Figurfabrikken