Rasmus Klump som glasfiberfigur

En gammel, hyggelig bjørn får nyt liv.

Rasmus Klump-figuren oplever i disse år en kolossal renæssance og optræder i såvel tegneserier som på familierestauranter, madvarer og mange andre steder.

Figuren egner sig fantastisk til forlystelsesparker, banker, restauranter osv. Han er en rigtig publikumsmagnet, og især børn er glade for at være i kontakt med ham.

Den 1,7 meter høje figur er fremstillet i glasfiber. Det er det samme materiale som for eksempel lystbåde produceres i.

Glasfiber er altså et vandfast, flexibel og slidstærkt materiale, som samtidig fremstår med en fantastisk og glansfuld tekstur.

Rasmus Klump lerfigur

Processen indledes med at figuren formes i ler af dygtige skulptører, og derefter støbes figuren i glasfiber, farvelægges, detaljeres og lakeres. Så er den klar til at arbejde 24 timer i døgnet i det skandinaviske vejr!

Når først Rasmus Klump er stillet op, passer han sit arbejde som publikumsmagnet og tiltrækker små og store kunder. Vi oplever også, at glasfiberfigurerne er populære motiver at fotografere sammen med sine børn.

Rasmus Klump er kendt og elsket i mange lande. Men han hedder ikke det samme over hele verden. Her er nogle af de mest kendte navne: Petzi, Bruin, Rasmus Nalle, Barnaby Bear, Bamse Bjørn.

Tilbage til
caseoversigt