Heliumballon med lys pryder havnemiljø under festuge

En stor heliumballon agerede fuldmåne, da Ambiente var med til at sætte fokus på havneområdet ved Aarhus Festuge.

heliumballon med lys ved Aarhus Festuge

Heliumballon fik især sin berettigelse om aftenen, hvor lyset gav en klar fornemmelse af fuldmåne ved vandet.

Under Aarhus Festuge 2017 skulle projektet Harbour Moon sætte fokus på havneområdets rivende udvikling i Aarhus. Her kommer der en stor heliumballon med lys ind i billedet.

Ambiente står bag messe- og interiørkoncepter, og Harbour Moon var bare ét af deres bidrag til Harbour Magnet-koncepterne ved Aarhus Festuge, der løb af stablen i starten af september.

Månen svæver i ni meters højde og skaber et intimt miljø til at nyde havnemiljøet i Aarhus. Ligesom de andre Harbour Magnets sætter det byens områder helt ud til vandet i scene.

Vi fremstiller oftest store heliumballoner, som skal agere kreative reklamesøjler. Her er et eksempel på, at der hverken behøver være et logo, en tekst eller et stykke grafik for at skabe et budskab.

Her er der en dybere mening med måden, den store heliumballon er sat op på.

Stor heliumballon med lys pryder Aarhus Festuge

Stor heliumballon med lys pryder Aarhus Festuge. Foto: Rasmus Baaner

"Det er et kæmpeansvar, men det er også sjovt. For mig er kulturprojekter lidt con amore, og jeg er simpelthen så glad og stolt over, at Aarhus Festuge har betroet Ambiente med opgaven."

Michael Skjødt, Direktør, Ambiente
Heliumballon Aarhus

Den 4 meter i diameter store heliumballon indeholder 7 flasker helium.

Den store heliumballon indeholder hele 7 flasker med helium. På billedet til venstre ses ballonen umiddelbart efter påfyldning af den sidste heliumflaske.

Går du og overvejer en heliumballon til jeres arrangement, messestand eller kunstinstallation? Bliv klogere på emnet på disse links: