Blikfang i verdensklasse til golfturneringen

Ved udendørs sportsgrene som golf, sejlsport og cykelløb, kan det ofte være krævende og besværligt at tiltrække opmærksomhed omkring et sponsorat. Det kræver blikfang i verdensklasse.

Skab blikfang med oppustelige reklameeffekter

Skab blikfang der sætter dit brand i fokus med opppustelige reklameeffekter fra Ibsens Fabrikker

Når dit brand sponsorerer et sportsevent, er det ikke selvsagt, at kunden bliver gjort opmærksom på dit brand, dit produkt og dit tilbud. Det kræver blikfang i verdensklasse.

Luftfabrikkens lukkede og oppustelige reklameobjekter det oplagte valg som blikfang til sådanne events. Det at denne type af oppustelige reklamer er “lukkede” , betyder faktisk at der her er tale om kæmpemæssige specialproducerede badedyr, fremstillet i PVC og med en ventil til oppustning.

De kræver altså med andre ord IKKE tilkobling til stikkontakt for at drive en indbygget blæser, som det er tilfældet på de mere kraftige outdoor promotion produkter.

Naturligvis beder vi ikke vore kunder om at bruge 2-3 dage på at puste en kæmpeballon op ved egne lungers kraft… der medfølger en elektrisk blæser til disse opsigtsvækkende produkter.

Kæmpe golfbold som blikfang

Kæmpe golfbold i glasfiber som blikfang til Made in Denmark

Udover de oppustelige effekter fra Luftfabrikken, tager Figurfabrikken ligeledes hånd om, og skaber blikfang for dit brand. Blikfang som golfboldene fra ovenstående billede kan sætte dit brand i kontekst af en sportsbegivenhed og give tilskuere og deltagere en oplevelse og noget at snakke om, hvor dit brand er omdrejningspunktet.

Ring og hør om dine muligheder indenfor oppustelig reklame og blikfang til det næste sportsevent.

28. maj 2009