Bear League indtager Danmark

Bear League kridter banen op i Danmark – og Bamsefabrikken spiller med!

Vi kender dem allerede fra TV reklamer og supermarkeder, legetøjsforretninger mm. – de seje fodboldspillende bamser, som fortsætter legen i et online virtuelt fodboldunivers. Nu har Bamsefabrikken genskabt dem som mandshøje maskotter. Vi har produceret i alt otte maskot kostumer til de flotte bamser. Maskotterne skal bruges i Bear Leagues markedsføring og kampagner, og Bamsefabrikken har stået for alt, undtagen de originale klubtrøjer.

Bear League introducerer en helt ny måde at spille og lege fodbold på. Konceptet henvender sig til børn, og derfor er bamserne, de små maskotter såvel som de store maskotter, de helt rigtige skikkelser. Man køber en fodboldmaskot, og med den følger adgang til at træne, chatte og spille i det virtuelle univers. Man giver sin fodboldmaskot liv i det virtuelle univers, forbedrer hans evner og meget mere. Se mere på www.bearleague.com

De små bamser herover, som er dem, du kan købe i butikkerne, var Bamsefabrikkens udgangspunkt for at udarbejde de store maskot kostumer.

Herunder kan du se, hvordan hovederne blev formet som det første. Hovederne til kostumerne formes først i ler, støbes i glasfiber og beklædes herefter med stof.

Vi har arbejdet ihærdigt på, at tekstur, farver og detaljer svarede så nøjagtigt som muligt til de små fodboldmaskotter.

En anden udfordring med disse kostumer var fodboldskoene. I dette tilfælde er de udformet helt specielt, så de svarer i form og udseende til de små fodboldmaskotters flotte fodboldstøvler.

Alle detaljer blev fotograferet, ændret og finpudset gennem dialog med kunden for at sikre tilfredshed med de færdige maskot kostumer.

24. juni 2010