Animatronics og special effects

Giv din maskotfigur en ekstra dimension med levende, bevægelige og blinkende øjne.

Et par øjne set indefra hovedet

Vidste du, at du kan tilføre en ekstra dimension til din maskot ved at anvende animerede specialfunktioner? Vi kalder det animatronics, og det er en egenskab, der bliver mere og mere populær blandt de mange, der har en maskot.

Ofte er det disse små detaljer, som fuldender illusionen og “hiver stikket hjem”. Den mest almindelige feature inden for animatronics og special effects er animerede øjne. En maskots øjne kan animeres, så den blinker med et eller begge øjne og kigger til højre og venstre, op og ned. Du kan også kalde det bevægelige øjne.

Vi har også på Ibsens Fabrikker leveret en dejlig maskot i skikkelse af en ko, som udover animerede øjne også blev udstyret med roterende horn. En egenskab, der fremkalder begejstrede hvin og latter hos publikum.

Animatronics giver en ekstra dimension til din maskot, og det er måske lige det, der skal til for at gøre din maskot livagtig og troværdig. Animatronics kan forprogrammeres og kræver ikke andet end, at der tændes for systemet inden kostumet iføres.

Ikke alle maskotters øjne kan fremstilles som animatronics. Øjnene skal gerne være runde og ikke aflange – men giv os et kald til en snak om emnet.

Vil du høre mere om animatronics og special effects, er du velkommen til at ringe til os på +45 4062 2927.

8. november 2013