Karolinelund tager imod nye tivolidyr

Karolinelund i Aalborg har taget godt imod nye tivolidyr, friske fra Bamsefabrikken: Søde og bløde bamser med venlige øjne og fine farver.



I den gamle og hyggelige park gemmer sig en flok sjove tivolidyr, som af og til hopper frem og siger hej til publikum til glæde for børnene. Flokken af tivolidyr er blevet fornyet med nye medlemmer fra Bamsefabrikken.

Disse søde og bløde, pelsede dyr med uimodståelige øjne kommer helt sikkert til at blive sæsonens favoritter blandt de mindste tivoligæster.

Formålet med tivolidyrene er at skabe hygge og atmosfære for parkens mindste besøgende. Et besøg i Karolinelund skal være fuld af skæg og ballade, eventyr og gøgl, og de store bamser er en vigtig del af tivolioplevelsen. Bamserne er et indslag, de små vil huske og snakke om i mange dage bagefter, og det vil sikkert også blive nævnt, når forældrende planlægger næste udflugt til Karolinelund.

Karolinelund har sæsonåbent i sommerhalvåret. Derfor er det vigtigt, at kostumerne er udstyret med et ventilationssystem, så personerne inde i kostumet har det behageligt selv i meget høje temperaturer. Som altid er Bamsefabrikkens kostumer produceret i kvalitetsmaterialer fra yderst til inderst.

Har du også brug for at kommunikere i børnehøjde? Velkommen til at kigge på vores fabrik – vi har masser af inspiration til farverig og opsigtsvækkende blikfang!

 

20. maj 2010