5 meter høj BOSCH boremaskine

Kan i levere en 5 meter høj boremaskine inden sommerferien?

Nogenlunde sådan lød forespørgslen fra en af verdens største leverandører af værktøj og maskiner nemlig BOSCH som har deres danske hovedsæde i Ballerup.

Den oppustelige kopi af originalproduktet GSR 14,4 VE-2Li som er den seneste model af batteridrevne boremaskiner fra BOSCH er 5 meter høj og fyldes med luft i løbet af imponerende 56 sekunder.

Denne produktreplica skal bruges i forbindelse med diverse udendørs arrangementer hvor den skal tiltrække opmærksomhed til BOSCH og deres produkter.

 

 

Som en ekstra feature er denne produktkopi udstyret med øjer på toppen som gør at den kan bruges ikke kun fastmonteret og i kontakt med jorden, men også hængende fra en kran eller en bygning.Luftfabrikkens oppustelige produkter er altid monteret med indbygget blæser som gør det lettere at opstille, nedbryde og betjene produkterne. Ydermere ser det bedre ud at der ikke er en blæser som står eksternt placeret.Den oppustelige boremaskine opstilles og fastgøres på under 10 minutter af 1 person.Materialet på vore oppustelige produktkopier er tykt PVC som bliver påtrykt kundens logos, budskaber eller i de rette firmafarver.Sælger du et produkt som ville gøre sig godt i kæmpeformat? så sig endelig til! vi kan afgive et tilbud på opgaven i løbet af 1-2 arbejdsdage.

 

8. juli 2008