Inspiration og løsninger med blikfang til
messer, events, festivaler og andre events.

PUST DIG OP

OPPUSTELIG MESSESTAND

Med Axions oppustelige shapes kan du fragte en imponerende og flot messestand til messehallen i en personbil. Hele set-uppet pustes op på en halv times tid. Når du har pustet produkterne op, lukkes de med en ventil. Det lyder skørt, men det er ikke varm luft. Vi planlægger og 3D-designer din messestand ned til mindste detalje. Sidekonceptet Axion Nordic er et selvstændigt koncept, som du burde slå vejen forbi.

Besøg hjemmesiden

KØR BLIKKENE I LAND

Brug dit brands genkendelighed

Genkendelighed er et stærkt værktøj. Ejer din virksomhed en genkendelig figur eller et velkendt logo, så er det oplagt at spille på det til messer. Øjet fanger hurtigt det, som allerede har lagret sig i hukommelsen. Det er også sagen med AB Caterings lastbiler. De fik produceret to oppustelige udgaver af deres velkendte lastbiler, da de deltog i Cateringmesse Nord i Gigantium, Aalborg. Du kan gøre det samme.

Læs mere om balloner her

DET RIGTIGE GIMMICK

WOW-EFFEKTEN INDLEDER DIALOGEN

Sammenlign for et øjeblik markedsføring med en fest. Manden med den store, underlige kuffert mangler aldrig nogen at tale med. Den underlige kuffert er mystisk og dragende. Hvad er der i den? På samme måde kan du bruge et tredimensionelt, oppusteligt gimmick som den flotte røde raket til at vække opsigt og skille dig ud.

Se flere eksempler

SMØR TYKT PÅ

Mød kunden i øjenhøjde

Hvem kan sige nej tak til en smagsprøve fra denne herlige, omvandrende croissant? Med ét er isen brudt, og påvirkningen er begyndt. Vores maskotter er populære og effektive at bruge ved messer. Bak reklamekampagnen op ved at gengive budskabet ansigt til ansigt med forbrugerne.

Flere fantastiske maskotter

MODE MED LUFTIGE KULISSER

GIV DIT SCENESHOW ET FRISKT PUST

Når scenen skal sættes op til årets største show, og lokaliteten tillader overdimensionerede rekvisitter, så blæser vi dine idéer op til størrelse ekstra-large. Store oppustelige skulpturer i unikt design og runde former fylder rummet, skaber stemning og tryllebinder kunder og tilskuere i dit univers.

Udforsk Luftfabrikken