FAQ

Vi har megen nyttig information om speciallavede reklameprodukter liggende de helt rigtige steder på websitet. Og her finder du endnu mere af den. Hvis du stadig savner svar, når du er færdig med at læse - ring på +45.4062.2927. Vi vil altid gerne tale med dig.

  Generelt

 • Vi synes, de oppustelige produkter taler for sig selv, at blikfang og synlighed naturligvis genererer kendskab og salg, men skulle du alligevel kræve lidt mere overbevisning, så kig i vores cases.

 • Trin 1: Du har en vision:
  Når du har dine idéer klar, så ring eller skriv en email med dine idéer til Luftfabrikken. Hvis din idé endnu kun er en luftig tanke eller et flyvsk begreb, kan vi hjælpe dig med gode råd og idéer, evt. en hurtig skitse til at arbejde videre fra. Du får også gode råd til, hvilken type oppusteligt produkt, du skal bruge til dit formål, størrelse, design osv.

  Trin 2: Idéerne forvandles til et 3D-design:
  Vi samarbejder med dygtige kreative folk, som forvandler skitser og idéer til et flot 3D-design, som giver dig et reelt indtryk af det færdige produkt. Evt. ændringer og godkendelse af farver og design foregår også i denne fase.

  Trin 3: Du er næsten klar:
  Dit produkt produceres af kompetente professionelle og leveres til dig i transportpose og med alt nødvendigt tilbehør til montering. Har du brug for råd og vejledning til opsætning, står vi klar på Luftfabrikken. Leveringstid er afhængig af produkt, men du skal regne med ca. 4 uger fra godkendt design. Vi kan også løse hasteopgaver, primært oppustelige iglo telte.

 • Vi producerer kun speciallavede produkter. Det betyder, at vi ikke har nogen standardprodukter, som nemt kan prissættes. Der er ikke to projekter, der er ens, og derfor varierer prisen fra opgave til opgave. Som regel kan vi dog lave et overslag på prisen ud fra din beskrivelse af opgaven.

 • Svaret er forskelligt, afhængigt af den type oppustelige produkt, du vælger. Oppustelige produkter med blæser kræver en konstant kilde til luftstrøm. De leveres komplet med en blæser, der holdes kørende vha. strøm, mens det oppustelige produkt er i brug. Store lukkede enheder kræver ikke en blæser eller en kilde til luftstrøm.

 • Dette er afhængigt af, hvilket produkt, du vælger. Et oppusteligt produkt, der bruges indendørs, kræver fx kun et minimum af fastgørelse, mens et oppusteligt produkt, som bruges udendørs, skal fikseres godt og grundtigt. Luftfabrikken medsender alt nødvendigt tilbehør for fastgørelse af det oppustelige produkt.

 • Det er ikke svært at holde dit oppustelige produkt i god form. Bare følg disse råd: Hold dit oppustelige produkt væk fra skarpe genstande for at forhindre punkteringer og revner. Tøm altid dit oppustelige produkt helt for luft, før det pakkes væk. Vær sikker på, at dit oppustelige produkt er helt tørt, før det pakkes væk, for at forebygge udvikling af mug eller meldug. Opbevar dit oppustelige produkt på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys for at undgå, at det falmer.

 • Vi anbefaler, at du efter behov, fx en gang årligt, afhængig af hvor tit dit produkt er i brug, foretager en grundig afvaskning af dit oppustelige produkt. Dette kan gøres i hånden med sæbe og vand. En afvaskning forlænger bl.a. din oppustelige ballons levetid og får den til at se ny og flottere ud.

  Vind og vejr

 • Ydre forhold som vejr og vind har indflydelse på, hvordan du bør anvende dit oppustelige produkt udendørs. For meget vind kan rykke dit oppustelige produkt løs til fare for mennesker og trafik. Orienter dig om den lokale vejrudsigt, og tag dit oppustelige produkt ned, hvis vejrforholdene ikke er gunstige. Og gør det INDEN vinden er for kraftig. Ellers kan det blive farligt for dig og andre.

 • Et oppusteligt produkt kan som regel holde til regnvejr. Men sørg for, at dit oppustelige produkt er helt tørt inden det foldes sammen og pakkes væk. Ellers vil det rådne og mugne.

 • Hedebølger er sjældne i Skandinavien, og de oppustelige produkter tager ikke skade af varmen. Vær dog opmærksom på, at varm asfalt kan afgive tjære og plette produktets overflade, hvis du sætter op eller piller ned på varm asfalt.

 • I vintermånederne kan du ikke anvende helium balloner udendørs. Helium trækker sig sammen i kolde temperaturer, og din ballon eller dit luftskib vil kollapse. Pak i stedet din helium ballon ned idet du sørger for, at den er helt tør, rengjort med sprit og evt. strøet med talcum, inden du ruller den sammen og opbevarer den køligt, mørkt og tørt i de kolde måneder

  Oppustelige produkter med blæser

 • Vi kan både levere produkter, som kræver strøm (vha. en blæser) og lukkede enheder, som ikke kræver strøm.

 • Ja, et oppusteligt produkt med blæser er utroligt nemt at anvende. Produktet leveres i en transportpose. Pak produktet ud og fold det ud på jorden så meget som muligt. Herefter pustes produktet op. Når produktet skal pakkes sammen, trækkes stikket ud og lynlåsene åbnes, så luften nemt kan slippe ud. Mas al luften ud af produktet, rul det sammen og pak det i transportposen. Sørg for, at produktet er helt tørt inden det pakkes sammen for at undgå råd og mug.

 • Et oppusteligt produkt med blæser er særdeles velegnet til udendørs brug. Det kraftige materiale tåler mange ydre påvirkninger, og den indbyggede blæser holder produktet oprejst. Dog anbefaler vi, at produktet ikke bruges i kraftig blæst.

  Store lukkede enheder

 • Et oppusteligt produkt med blæser, fx et telt eller en bar disk, har indbygget blæser til strøm og er fremstillet i et kraftigt materiale. De er velegnede til udendørs brug og har lang holdbarhed og stor slidstyrke. Kvaliteten kan sammenlignes med en hoppeborg. En stor lukket enhed har ikke blæser og kræver ikke strøm. Den fyldes med luft via ventilen, som lukkes efter påfyldning. Vi anbefaler en elektrisk luftpumpe til påfyldning.

 • En stor lukket enhed har mange anvendelsesmuligheder. Vi anbefaler dem til udendørs formål af kortere varighed, indendørs brug som udstillinger og messer og meget andet.

 • Lad os give dig et par eksempler: En oppustelig ballon med en diameter på fire meter tager ca. 30-40 min. at puste op med en elektrisk luftpumpe. Et AXION telt tager 5-10 minutter.

 • Hvis du er forsigtig med opsætning og nedtagning, så holder dit produkt til brug i mange år.

 • Der medfølger reparationskit, så du kan lappe et lille hul. Hvis produktet får en større revne, kan det ikke repareres. Så er du bedre tjent med at købe en ekstra kopi eller to.

 • Oppustelige produkter, som skal stå på jorden, er lavet i tykkere materiale end de svævende reklamer. Derfor er produktet for tungt til, at du vil opleve, at det svæver efter, at du har fyldt det med helium.

  Små, lukkede enheder

 • Vores små lukkede enheder, som fx badebolde med logo, fitnessbolde, luftmadrasser og mange andre produkter, er alle sammen specialfremstillede. Dvs. vi ikke har en standard bold, som vi bare trykker logo på, men sætter en produktion i gang fra bunden efter din bestilling. Det har en omkostning at specialfremstille sådan nogle produkter, og derfor er en bestilling på 1000 stk det absolut mindste, der kan svare sig. Til gengæld får du et helt unikt produkt i dit eget design.

 • Da der er tale om specialfremstillinger, kan vi skabe lige præcis det produkt, du ønsker. Om det er en tropeø, en tomat, en radio eller noget helt fjerde eller femte er helt op til dig. Kun fantasien sætter grænser. På vores hjemmeside har vi begrænset os til et lille udvalg til at sætte fantasien i gang.

  Heliumprodukter

 • Reklameluftskibe og heliumballoner er sjældent store nok til at løfte mere end nogle få kilo. Derfor kan du ofte nøjes at bruge en stor pløk.

 • Ja, Luftfabrikken leverer din heliumballon med snører og andet materiale til at fastgøre ballonen med. Helium købes hos den lokale gasleverandør.

 • Lad os ikke håbe, den gør det! Hvis din helium ballon river sig løs, kan du vinke farvel til den, for den flyver væk i vinden. I stedet skal du sikre, at din oppustelige helium ballon (og alle andre oppustelige produkter) er korrekt tøjret. Kontroller, at snøren ikke gnider mod noget eller befinder sig i nærheden af en varmekilde. Hvis snøren bliver skåret over eller brændt, kan du miste din heliumballon.

 • Du skal fylde din oppustelige helium ballon hver tre til fem dage. Hvis du planlægger lang tids brug af din helium ballon, så spørg din helium leverandør, om de kan levere friske beholdere efter behov.

 • Nej, Luftfabrikken har ikke mulighed for at levere helium. I stedet skal du finde en lokal heliumleverandør. Det kan du gøre på internettet, eller du kan spørge på Luftfabrikken. Vi hjælper dig med at finde en lokal heliumleverandør.

  Skydancers

 • Skydancers er specialdesignede stofrør, som trækkes ned over en blæser, der sender pulserende luftstrømme gennem røret og får det til at danse hid og did. Fås med flere blæsere og også i form af menneskefigur med ben og arme. Se mere om skydancers her.

 • Ja, skydancers kan monteres med lys i bunden, som giver en dramatisk effekt og garanteret blikfang i mørke.

 • Skydancers kan bruges selv i kraftigt blæsevejr. Jo mere det blæser, jo mere fri plads skal der dog være rundt om skydanceren.

  Salg og leveringsbetingelser

 • Nej, vi sælger kun til erhvervskunder.

 • Der skal ved afgivelse af ordren betales 50% af den samlede pris. Produktion påbegyndes ikke, før denne betaling er sket. Det resterende betales ved levering. Udenlandske kunder betaler de sidste 50% før afsendelse af varerne/varen.

  Spørgsmål vedr. bamser og tøjdyr

 • Vi producerer på store fabrikker i Østen, som kræver et minimumsantal på 2.000 enheder.

 • Det afhænger af detaljer, produktets størrelse og antal, men stykprisen er typisk 15 – 50 kroner. Hvis du sender os en mail med en tegning eller en beskrivelse, så kan vi give dig en overslagspris.

 • Accepterer du vores overslagspris, går vi videre i processen og fremstiller en prototype. Prototypen fremsendes til dig for godkendelse før, at vi sætter masseproduktionen i gang.

 • Fra godkendt prototype går der cirka tre måneder inden, at bamserne ankommer på din adresse.

 • Bamserne bliver leveret indpakket enkeltvis og med påsyet label i papkasser med x antal bamser i hver kasse.

  Salg og leveringsbetingelser

 • Nej, vi sælger kun til erhvervskunder.

 • Der skal ved afgivelse af ordren betales 50% af den samlede pris. Produktion påbegyndes ikke, før denne betaling er sket. Det resterende betales ved levering. Udenlandske kunder betaler de sidste 50% før afsendelse af varerne/varen.

  Generelt om små figurer og sparebøsser i plast, PVC og gummi

 • Nej, desværre – vi producerer minifigurer på store fabrikker i Østen, og de fleste har et minimumsoplag på flere tusinde enheder.

 • Det afhænger af detaljer, produktets størrelse og antal, men stykprisen er typisk 10 – 50 kroner. Hvis du sender os en mail med en tegning eller en beskrivelse, så kan vi give dig en overslagspris.

 • Fra godkendt prototype går der cirka tre-fire måneder inden, at figurerne ankommer på din adresse.

  Salg og leveringsbetingelser

 • Nej, vi sælger kun til erhvervskunder.

 • Der skal ved afgivelse af ordren betales 50% af den samlede pris. Produktion påbegyndes ikke, før denne betaling er sket. Det resterende betales ved levering. Udenlandske kunder betaler de sidste 50% før afsendelse af varerne/varen.