Oppusteligt billboard og igloo telt

Oppusteligt billboard til events og messer.

Et oppusteligt billboard er ikke til at overse i menneskemængden.

Vi blev kontaktet af nogle medarbejdere fra University College Nordjylland, som står for markedsføring og udvikling af uddannelsesstedet med et ønske om opsigtsvækkende blikfang. D

et blikfang skulle bruges til arrangementer som karrieremesser og andre events. Altså arrangementer, hvor der er stor kamp om opmærksomheden.

Efter en god og grundig snak viser det sig, at et oppusteligt billboard og et oppusteligt iglo telt er den helt rigtig løsning til deres behov.

Så blev der planlagt, snakket og tegnet. Ibsens Fabrikker sender altid 3D-design til godkendelse, så vores kunde, som her er UCN, kan godkende eller eventuelt foretage ændringer i designet.

Et oppusteligt billboard som det, UCN har købt, har et udskifteligt motiv, som flettes på selve billboardets skelet.

Det gør det alsidigt i brug, og der er mange flere muligheder end at have et budskab printet direkte på det oppustelige billboard. Mulighederne er mange med denne løsning.

"Da vi blev opmærksomme på Ibsens Fabrikkers produkter, var der ikke langt fra tanke til handling. Her var der tale om unikke produkter af den rette kvalitet, der kunne give det blikfang, vi har behov for. Listen af kollegaer, der reserverer produkterne til brug i deres markedsføringsarbejde, vokser, og da brugervenligheden er høj på produkterne, vil de blive flittigt brugt."

Ann Purkær Plaetner, Markedsføringskoordinator, University College Nordjylland
Tilbage til
caseoversigt

Skal du også have et billboard eller et igloo telt?

Kontakt os