Unikke telte med mange formål

Unikke telte gav Peugeot fart over feltet.

På Nysumbanen var der fart over feltet. Men ikke kun på selve banen. Peugeot Rallys unikke telte blev nemlig brugt i alle mulige slags formationer, kombinationer og variationer.

Samtidig med at være ekstremt alsidige fik AXION-teltene bragt Peugeot i spidsen – altså når det kom til eksponering! Det velkendte Peugeot-logo var ikke til at undgå.

AXION er en af Luftfabrikkens telttyper – af den oppustelige slags. De skiller sig ud fra almindelige telte på mange måder, og de er utroligt praktiske. De kræver blandt andet ikke, at der konstant er en blæser tilsluttet. De er såkaldte lukkede enheder, som er fuldstændig lydløse, når de endelig er oppe.

Vigtigst af alt laves AXION-teltene unikt til hver eneste kunde, så logo, artwork og firmanavn fremhæves på smukkeste vis. Præcis som det kan ses på billedet af Peugeot-teltene ovenfor.

Læs mere om AXION-telte her
Video

"Ibsens Fabrikkers AXION-telte er yderst anvendelige før, under og efter løbet. Vi kan fjerne væggene, når vi arbejder på bilerne, så tilskuerne kan se. at der sker noget.Desuden kan vi sammenkoble de to telte og lukke alle siderne om aftenen når vi skal være sociale og samle op på dagens løb."

Christian Jensen, Team Peugeot
Tilbage til
caseoversigt

Kunne du også bruge et unikt, oppusteligt og praktisk telt?

Kontakt os