Speciallavede kostumer

Himmelske maskotter skal gøre gudstjenesten unik for de små.

I børnekirken Himmelrummet skal Englen og Astronauten gøre gudstjenesten unik. Men figurerne er ikke kun til for at underholde.

Børnene skal kunne se sig i de to maskotters personligheder. Derfor er der også en masse menneskelige udfordringer i deres univers. Som f.eks. venskab, ensomhed, selvværd og formålet med livet.

Englen og Astronauten er introduceret i december 2013. De deltager i kirkens adventsgudstjenester og har deres egen julekalender.

Englen og Astronauten - Himmelrummet

Det særlige ved disse maskotter er den vellavede historie og de tilhørende personligheder bag.Det giver en stærk effekt, når børnene virkelig kan leve sig ind i det univers, som er omkring figurerne.

Detaljerne og omhyggeligheden i de speciallavede kostumer er prikken over i’et.

Reklamevideo

"Det var vigtigt for os, at de to figurer var unikke og lignede det, vi havde tegnet og udviklet. Ned til mindste detalje i forhold til hår, øjne, mund og former. Vi har søgt rigtig mange steder efter de rette til at løfte opgaven, og her ramte vi plet. Bamsefabrikken var hurtige og effektive at samarbejde med. De havde en god forståelse og dialog – også selvom det var en krævende opgave og en kritisk kunde."

Andreas Mathew, Creative Director, By Mathew
Tilbage til
caseoversigt

Har du brug for speciallavede kostumer til dit maskotkoncept?

Kontakt os