Specialdesignet og lækkert interiør

Logo, facadepynt, møbel.

Da HOME og Ibsens Fabrikker slog hovederne sammen, blev det ikke bare til et par flotte og vellykkede stykker blikfang. Det blev også til multifunktionelt blikfang.

Et af resultaterne blev et forstørret HOME-logo, som er perfekt til at pryde en facade. Det velkendte logo med nøglehullet er et kendetegn, som HOME i den grad kan brande sig med, og det udnyttede vi.

Nøglehullet fungerer også som møbel og er perfekt i et legehjørne for små besøgende i de forskellige butikker.

HOME nøglehul, Ibsen
HOME stander

Vi stod også bag HOME-standeren, der er et stykke interiør, som passer fantastisk ind ved en ejendomsmægler.

Og ikke nok med det, så fungerer det også som en brochureboks.

Den praktiske stander og det oversized logo skal begge bidrage til HOMEs visuelle identitet og deres brand. Små og store stykker blikfang bidrager til et større koncept, når man skaber sig et godt brand. Det er også tilfældet her.

Men det blev også til meget mere end interiør som møbler, da vi legede med HOME.

HOME som logostatuetter

Prikken over i’et var gyldne statuetter, som de bedste mæglere kan få hjem ved en prisuddeling, som HOME holder. Her bliver de bedste mæglere anerkendt. En perfekt måde at bruge disse gyldne stykker blikfang.

Statuetterne er perfekte som udsmykning på kontoret og som unikke stykker blikfang, som de ansatte kan få glæde af. De skaber også opmærksomhed omkring motivet – i dette tilfælde det velkendte nøglehul.

Home statuetter

Statuetter er en fantastiske som stilfulde logoer.

Tilbage til
caseoversigt

Kunne du tænke dig speciellavet, praktisk og flot interiør?

Kontakt os