Luftig kreativitet gav unikt scenedesign

Kreativ leg gav luftig bølgegang, da Abby Portner fandt sammen med Reptile Youth.

Bandet Reptile Youth og kunstner Abby Portner har flere gange leget sammen omkring scenografi og visuelle effekter til det danske bands koncerter. I september/oktober 2015 kulminerede samarbejdet, da Abby Portner igen gav tre Reptile Youth-koncerter et unikt touch.

Det skete med oppustelige bølger fra Luftfabrikken, som kunstneren og designeren selv har dekoreret til formålet – koncerterne.

Abigail Portner har tidligere arbejdet med det eksperimenterende band Animal Collective siden bandets start. Broren David Portner er nemlig forsanger. Abby Portner er en respekteret kunstner og designer på den musikalske scene. Hun har blandt andre også arbejdet med John Cale fra The Velvet Underground.

Fra håndskitse til livekoncert

Luftig bølgegang med Reptile Youth

Et psykedelisk hav. Sådan beskrev Abby Portner scenografien til de tre koncerter, da Politiken’s IBYEN-tillæg interviewede hende og Reptile Youth-sangeren Mads Damsgaard Kristiansen om det farverige projekt. Det unikke scenedesign fangede altså det danske kulturlivs opmærksomhed.

De oppustelige bølger og bygninger, som skaber det psykedeliske hav får deres reelle effekt fra projektioner af video.

Portner kombinerer lys og luft på en unik måde, som kombineres med Reptile Youths musik, hvilket danskerne efterhånden har stiftet bekendtskab med.

Og på den måde tog Luftfabrikken et kæmpe skridt ind i scenografiens verden. Endda ført derind af aldeles kreative og erfarne hænder – nemlig Abby Portners.

Vi er glade for, at hun er med til at vise de mange muligheder i oppustelige effekter.

Tilbage til
caseoversigt

Har du en fed idé til unikt scenedesign? Giv os et kald!

Kontakt os