Point of sale materiale til detailhandel

Luftig reklame vækker appetitten hos kunden.  Point of sale (ofte forkortet POS). Det begreb beskæftiger vi os rigtig meget med her hos Ibsens Fabrikker.

Point of sales handler mere eller mindre om at drage kunden til et produkt i supermarkedet – gerne tæt på kasseapparatet – og det kan gøres på mange forskellige måder.

Én af dem har vi pustet liv i sammen med Jensen’s Køkken. Der er næppe en bedre måde at rette opmærksomhed mod et produkt end at bruge selve produktets design og udformning til point of sale materiale!

Med praktiske og oppustelige 3D-reklameskilte får kunderne i supermarkedet en idé om, at Jensen’s Køkkens produkter er en mulighed til aftensmaden.

Og på den måde er man hurtigt foran konkurrenterne, som stadig markedsfører med papskilte og lignende. Den ekstra dimension giver ekstra blikfang.

I tilfældet med Jensen’s Køkken har vi hos Luftfabrikken formået at illustrere to produkter med meget forskellige former – som kan ses på billedet. Langt de fleste produkter i detailhandlen er nemlig aktuelle til POS.

Tilbage til
caseoversigt

Skal vi puste liv i point of sale materiale til din virksomhed? Send os en mail!

Kontakt os