Oppustelige telte til Expert

Med disse tre oppustelige telte i Expert-design, er butikskæden klædt godt på til events og pop-up shops.

Et flot og indbydende setup som vores oppustelige telte vækker dine kunders interesse og opfordrer forbipasserende til at opsøge den information, som du brænder for at videregive. Et telt med din virksomheds farver og logo, er det perfekte blikfang.

Oppustelige telte som dette, egner sig perfekt til en pop-up shop, hvor kunderne træder ind i et lille Expert-universe med virksomhedens produkter og fantastisk rådgivende kundekonsulenter. Oppustelige telte er således den perfekte kombination mellem blikfang og den gode kundeoplevelse.

Oppustelige telte, fra 3D til virkelighed

Når du køber oppustelige telte og promotionelle produkter hos Ibsens Fabrikker, starter vi altid med en gratis 3D sketch.

Case Expert oppustelige telte

Succes med kampagner og PR-fremstød består naturligvis af flere elementer, men et godt blikfang er en fantastisk indgangsvinkel. Herefter er det op til dig og dit dygtige salgspersonale at guide den interesserede kunde i retning af det, som han/hun søger.

Vil du vide mere, om vores oppustelige telte og promotionelle produkter?
Ring til os på +45 4062 2927, og hør mere eller besøg os på Axion Nordic, hvor du kan se hele vores portefølje af oppustelige event produkter.

Kontakt os