Landsforeningen af VæreSteder, Feriecamp 2019

Ved Feriecamp 2019 kunne man for første gang møde maskotten Ærling og få en bamse med hjem af samme navn.

Maskotten Ærling ved Feriecamp 2019 i stor og lille format sammen med Socialminister Astrid Krag.

Den gode oplevelse for udsatte børnefamilier
Landsforeningen af VæreSteder afholder hver sommer en feriecamp for familier, som ikke nødvendigvis har den letteste hverdag. Derfor er det vigtigt for både arrangør og deltagere, at der sættes fokus på den gode oplevelse samt at skabe gode vedvarende minder – ikke mindst for de mange deltagende børn.

Derfor valgte Landsforeningen af VæreSteder at kontakte Ibsens Fabrikker i foråret ’19, med et ønske om at få skabt et unikt maskotkoncept til foreningens arrangementer. Hos Ibsens Fabrikker gik vi straks igang med at tegne den unikke karakter, baseret på beskrivelser af den ønskede karakter.

Ærling, maskot for Landsforeningen af VæreSteder

Ærling spreder god stemning ved Feriecamp 2019

En omvandrende humørspreder
Resultatet blev “Ærling”. En ælling med et skævt blik i øjnene, som om han har lidt for travlt med alt for mange ting.

De færdige karaktertegninger blev straks omdannet til et maskotkostume, som ved årets feriecamp var omvandrende humørspreder for børn og børnefamilier.

Dertil leverede vi også små  30 centimeter bamseversioner af maskotten, der bliver givet væk til campens deltagende børn, som et minde om de gode og glade oplevelser fra årets feriecamp.

Dette er et godt eksempel på sammenspillet mellem maskot og reklamebamser. Du leverer en god og unik oplevelse med maskotkostumet, og giver et evigt minde med hjem, som gør at din kunde, eller deltager, næppe vil glemme dig, din virksomhed og dit brand.

Skal vi hjælpe dig med et maskotkoncept?

For Landsforeningen af VæreSteder var det første gang, at de skulle have en maskot. Vi tog dem derfor i hånden hele vejen fra design af karakter til levering af maskotkostume og maskotbamser. Skal vi gøre det samme for dig?

Kontakt os!