Kæmpe badebolde som interiør

Aalborg Lufthavn gav budskabet en ny form.

Når du skal formidle noget til dine kunder, handler det om at vække opmærksomhed på den rette måde. Her er rummet udgangspunktet, som man skal arbejde ud fra.

I så store lokaler, som Aalborg Lufthavn har, er det derfor vigtigt at blæse budskaberne op. De skal helst ikke være flade og firkantede – men derimod bryde ud af rummets rammer.

Det formåede Aalborg Lufthavn i samarbejde med Luftfabrikken og Combine at gøre på en kreativ, rammende og fyldig måde. Med flere end 700.000 afrejsende fra lufthavnen årligt er der masser opmærksomhed at hente.

Svævende kæmpe balloner

Svævende kæmpe balloner fyldt med luft eller helium fungerer som opsigtsvækkende blikfang for dit brand.

Tre oppustelige, kæmpe balloner med tre forskellige budskaber. I charterferiens ånd kan de også kaldes kæmpe badebolde. Det er løsningen i lige præcis denne opgave.

De tre kæmpe badebolde hænger fra loftet og minder de rejsende om Aalborg Lufthavns taxfree shopping, lounge-område og mødelokaler – en ballon for hvert område.

"Samarbejdet med Luftfabrikken var meget tilfredsstillende både i proces og resultat. Det rumlige udtryk er en forfriskende måde for os at tænke reklame og arbejde på. Det vil vi helt sikkert fokusere mere på i kommende projekter hos Combine."

Brian Toft, Kreativ chef, Combine
Tilbage til
caseoversigt